230324 ria smoelenboek zomerweek


GASTVROUW WORDEN

VOOR VRIENDSCHAP, GEZELLIGHEID EN GRATIS PRODUCTEN

Dbws host img2 all 0124 ja24
Dbws host img1 all 0124 ja24

HOE WORD JE GASTVROUW?

STAP 1: Laat me weten dat je een party of workshop wilt verzorgen. (Ik ben alvast enthousiast!)
STAP 2: Bepaal een datum en maak een planning.

Geef je een party of workshop bij je thuis? Wat voor project wil je maken? Veel gastvrouwen kiezen voor kaarten, maar het is ook leuk om samen cadeauverpakkingen te maken, scrapbookbladen te creëren en wat al niet meer. Ben je een fan van kant-en-klare sets? In de catalogi van Stampin’ Up! vind je altijd een aanbod sets voor kaarten en projecten met pasklare elementen en ontwerpen die je moeiteloos samenstelt.
Vertel me gewoon waar jouw voorkeur naar uitgaat. Ik laat je zien wat voor opties er zijn en we maken samen een planning voor jouw party!

STAP 3: Nodig je vriendinnen uit.

Ik adviseer graag hoe je je activiteit bekendmaakt en wat je in de uitnodiging zet. Kies het medium dat bij je past: per post, op sociale media, per e-mail, telefonisch of via sms.

STAP 4: De party kan beginnen!

Dit is het allerleukste onderdeel. Kom gezellig samen met je gasten en maak samen de mooiste projecten!

STAP 5: Verzilver je beloningen.

Als gastvrouw kun je met ons Stampin’ Rewards-programma gratis producten verdienen, van kortingen profiteren en exclusieve artikelen bestellen (die alleen verkrijgbaar zijn voor gastvrouwen). Als je partyomzet bijvoorbeeld 200 € | £150 bedraagt, kun je maar liefst 20 € | £15 vrij uitgeven. Dat is het bedankje van Stampin’ Up!

STAP 6: Blijf creatief!

Was het leuk? Begin dan meteen je volgende party of workshop te plannen! Zin in nog meer voordelen? Bestel dan een startpakket en stap in als Stampin’ Up!-demonstrator. Je kunt zelfs Stampin’ Rewards gebruiken om het startpakket te bestellen.