230324 ria smoelenboek zomerweek


Cropped about me image tvhgz9


IETS OVER MIJZELF

Ik ben Ria Liersen en woon in Capelle aan den IJssel. 
In het verleden maakte ik scrappagina's en scrapbooks en sinds 2016 volg ik workshops kaarten maken. Een hobby die ik kan delen met anderen en waarbij ik nieuwe mensen leerde kennen, nadat we waren verhuisd. En zo maakte ik kennis met het merk Stampin' Up!. Er werden  niet alleen kaarten gemaakt, maar ook leuke doosjes, cadeauverpakkingen en soms home-decoratie. Ik werk graag met papier, stempels en inkt en vind het een uitdaging om verschillende technieken uit te proberen. Je kunt er zoveel meer mee, dan 'alleen' kaarten maken.
Ik vind het leuk om iets zelf te maken voor mensen om wie ik geef. En hoe leuk is het om iets te krijgen, waarin iemand tijd, moeite en liefde heeft gestopt om het speciaal voor jou te maken? Als ik bijvoorbeeld een zelfgemaakte kaart per post ontvang, of een aardigheidje krijg in een mooi zelfgemaakt doosje, dan tovert dat toch altijd een glimlach op mijn gezicht.


De producten van Stampin' Up! zijn van zeer goede kwaliteit en alle kleuren papier, inkt, accessoires en designpapier zijn prachtig op elkaar afgestemd.
Mijn hobby is zo mijn passie geworden en ik maak al zo'n vijf jaar deel uit van een SUperleuk team, waar we veel ervaringen en ideeën uitwisselen. Daarnaast blijf ik zelf workshops volgen om bij te blijven en ik geniet van de sociale contacten, die ik niet meer zou willen missen!